VALTER

Hejsan,
Söndag idag igen. Best day of the week. Totally. Faaaaaaast.. Eller faktiskt så är det en väldigt skön dag. Har så mycket för mig om dagarna i veckan. Igår somnade jag klockan sju för jag var så trött, ville helrt seriöst sjuta huvudet av folk på musikall träningen igår, haha. 
Men nu i veckan kommer det inte bli lugnare precis. Måndag och tisdag har jag musikal träning, och på torsdag, fredag, lördag och söndag har vi uppvisningar med musikalen. Jag har även min första softball game på tisda och på lördag har jag en turnering. Kan dock inte riktigt reglerna än, så jag får se hur detta går. 
Och vet ni vad jag gör på måndag?? ÅKER TILL VEGAS!! Jag flyger dit, möter upp hela Kallur familjen och spenderar en vecka där, för att sen åka vidare till Los Angeles och hänga där i en vecka. Så två veckor borta från skolan för att häga med min familj i värmen skadar inte, ska bli asgrymt! 
 
Idag ska jag skypa lite mer med Julia tror jag, skypade lite med henne tidigare också. Och så kanske jag städar mitt rum. Eller så sover jag bara. Funkar bra det med. 
 
Musikalen igår, och just nu. 
 
 
 Och Valter, KLICKA HÄR för att se mitt "svar" på dina fina brev. Puss!!
Men detta är endast för valter. Vilket betyder Endast Valter. 
#1 / / M:

Jag har också sett Valters m¨hemlga! En bonus som mamma. Tror han brås på dig...

Valter :D

#2 / / M:

Lycka till med musikalen sngging!