NEWSIES

 
Wazaaaap?
 
Jag sitter här en vakcer onsdags kväll, ch har haft softball träning idag. Har städat mitt rum också. Har inte gjort något specielt sen jag sist bloggade, vilket är en av anledningarna till att jag inte bloggar. Men den största faktorn är definitivt tidsbrist. 
Men idag har jag ingen musikal träning, så jag har tid. Dock är musikal träningarna lite roligare nu, för vi börjar ha på oss kostumerna. Ska ta med mig kameran på lördag då vi ska testa smink och hår också. 
 
Jag sitter här och köttar newsies soundstrack. Det är en väldigt bra musikal. Hade inte sett den innan jag for ut hit till staterna, men har du en svaghet för musikaler som mig tycker jag att du ska kolla in den, för det är bra! Och inte helt fel med massa fina pöjkar + att Christian Bale är ganska charmig i den här. Blir lite förälskad. Synd att han är typ dubbelt så gammal och batman. 
Kände att jag ville ha något att äta för en halvtimme sen, och gissa vad? Nu sitter jag och väntar på hallonrutor som jag rörde ihop lite snabbt sådär klockan nio en veckodag. 
 
Ni ska få se min softball uniform också, om ni inte har sett dessa bilder på fb.
 
#1 / / Emmaa:

Jädra najs outfit alltså! snart är det california som gäller för vår del, vi måste höras och se om det finns en liten chans till en träff haha!

#2 / / M:

Lycka till med musikalen!

Snygg softball outfit!