HAALLOOUUU

Hej tjollahopp!
 
Idag har jag varit i skolan. Surprise!! När jag kom hem fanns det ett paket där till mig. Och först måste jag bara säga att hela den veckan har jag varit superduper nära på att gråta. Kunde typ ha börjar storböla om jag såg en död myra eller nåt. Så jag fick lite tårar i ögonen för att jag tyckte att någon var jätte snäll som skickade ett paket till lilla mig.
 
Iallafall så öppnade jag paketet och så fort jag såg vad som var där i började jag storböla. Haha. Det var en spikmatta och två brev. Jag vet egentligen inte varför jag började gråta, men jag kände lite såhär "What the heck? Let´s cry!" Så där stog jag och kramade en spikmatta med tårar rinnande ner mina kinder. Och jag blev väldigt glad för breven också! Tack så jätte mycket familjen och farfar & Ingeborg!!! Ska faktiskt använda eran (Farfar och Ingeborg) redan imorgon bitti. Älskar er så mycket!
 
Tänkte bjuda på en bild på mig gråtandes också. Vet inte om det syns, för här hade jag lugnat ner mig lite! Hehehahaihioho. 
 
Nu ska jag hoppa i säng, för mitt alarm står på 01:00 för jag ska upp och skypa med mor. Det är ju morgon för henne då. Najs för mig. 
 
Tjillevippen!