måndag

sådär, nu har jag ätit och dött lite grann, annars är allt prima! när jag kom hem idag så åt jag först mellis sen satt jag här vid datorn ett tag, efter ett tag gjorde jag mig en stor kopp te och satte mig framför tvn eftersom att det var någon bra film på. Idag är en sån här dag som jag helst inte gör någonting på hela dagen, jag vill typ bara ligga och dega men nej, sånt kan man inte göra när det finns saker att göra hemma enligt min familj, men nu så ska jag bara vänta på att klockan blir åtta, så ska jag kolla på fångarna på fortet, sen klockan tio är det medium, och timmen därimellan ska jag nog ut och springa tror jag, om det inte är för mörk, då vågar jag inte!

Iaf så är det ju granny goes street på lördag, jag ska dit med Hanna, Matilda, Lina och sen tror jag att det var väääldigt många som skulle med, men det blir riktigt trevligt! man träffar antagligen massor av folk där också.
jag vet bara några band som kommer.. Hoffmaestro, Kapten Röd, Neverstore och Mora Träsk, sen vet inte jag några fler, vet ni?
jaja, kul blir det iaf!
det känns som om det inte är så många som orkar läsa hela alltihop, men man måste ju försöka
ha det gött, tjahrå!
jag, Lina, Matilda och Hanna i bakgrunden.
Publicerat i Livet
#1 / / Amanda:

Lät som du kommer att få en trevlig helg i vilket fall som hellst :)