VI HAR DET BRAHär har vi det bra. Vädret får väl kanske en av fem baggar, men mysigt är det. Idag har vi ätit semlor och kollat i affärer med tusenkronors tröjor. Igår åkte vi skidor och imorgon beger vi oss hemåt. Puss

HEY HO, LET'S GO

Så hilma bra bloggning denna vecka, jag vet! Men tänker inte blogga om ointressanta ting. Har varit superfint väder i veckan dock, och det har uppskattats till 100%! Imorgon drar jag, Julia och Brita till sälen, så jag håller på att packa för fullt. Som ni också kan se på bilderna har jag byggt en egen GoPole idag, Tjoho! Eller ja, pappa var väldigt hjälpsam han med. Direkt när jag kommer hem på tisdag ska jag packa upp, tvätta och packa igen. För på onsdag far jag och sex till filurer upp till Antons stuga tills söndag, ska bli superkul!! Nu borde jag ta tag i detta dock, eftersom att Julia snart är har för att hämta mig, och min packning ligger på soffan. 
Fred ut. 

ÄNNU ETT

Tredje gången gilt som man säger, men vill faktiskt att ni ska få en tredje rond med bilder från i lördags. Vi var så fina hela bunten. Gillar förövrigt min "in action släng med håret billd". Så intense.