EN MINUT TILL ÅTTA

Idag har jag min sista softball träning. Sad. På torsdag har jag min sista match, och nästa vecka är min sista vecka i skolan. Det har gått så himla fort!! Har fortfarande massa saker planerade som jag vill göra. Får bara göra dom fort som attan I guess. 
På lördag har min vsyster min graduation från sitt college, så vi ska dit och kolla på det och på söndag ska jag på fotbolls match också. En av mina kompisar spelar, men någon annan som jag inte har något emot att snegla på spelar han med. Helt ok att sitta i en timme med bil då. 
På tal om graduation, blev inkallad till rektorns kontor idag (lite scary, men blev mest lite arg, för vi hade ett helt kapitel om Sverige i Econ. klassen som vi jobbade men just då. Så jag missade typ hela grejen. Det sög.) tillsammans med en annan utbytis, och vi fick prova våra långa kappor och hattar vi ska ha på graduation. Excited som in i bomben!! Inte så jätte mycket för själva ceremonin, då den tydligen är urlång och lam, men för att få ha på sig den outfiten! Yaaaaaay!!