ÄVENTYRLIGT

 
Med brist på saker att göra ska jag nu berätta om min dag för er. 
Den började med att jag vaknade, ät en otroligt onyttig frukost och sen kom min vän Mallory och hämtade upp mig och vi åkte till skolan. Men vad nu? Tänker ni. Hon har ju sommarlov? Ja det har jag. Men hennes lillebror (som jag btw ska gifta mig med) har tennisläger från tio till elva varje dag, och hon har inget att göra den timmen, så jag underhåller henne. Idag åkte vi till skolans track, typ löpbana skulle jag tro att det heter på svenska och gick 5 km. Trevligt!
Efter några varv började vi gå lite baklänges, vet inte varför, men det gjorde vi. Sen sprang vi baklänges. Och jag var mycket snabbare än Mallory, så jag blev apglad. Men sen kände jag att min fötter inte riktigt hängde med min superduper speed, så jag ramlade och gjorde en bakåt kullerbytta. Var otroligt charmigt ska jag berätta för er. Jag tror att jag mosade min vad muskel, för jag haltar tillochmed för den gör så ont..  haha.
Jag skadar alltid mig själv av någon konstig anledning. Förra sommaren klev jag av misstag på min stortå och fick en blånagel hela sommaren. Najs
 
Senare åkte jag och min vpappa ner till en sjö, 40 min bort för att ta årets första båttur. VI satte oss i båten, åkte i kanske fyra min, eller kanske tre. Sen gav båten upp. Vi fick paddla in. Eller efter ett tag fick vi skjuts. Så vi åkte hem igen. 
 
Och nu sitter jag och väntar åp att åka ner till samma stad sjön ligger i och hämta min mobil som har varit på lagning. YAAAAAAYYYYY!!!!!!! I´m so excited. 
 
 
#1 / / M:

Ajax, sicken dubbel osis. Bättre lycka nästa gångbplus ett hett tips, spring framåt!!

#2 / / Mimmi:

Hur gammal är du och i vilket år är du i usa?

Svar: H i Januariejsan! Jag är sjutton år just nu, alltså född 96 i januari. Jag blev placerad som en sophomore här, vilket är andra året i high school. Dock var jag äldra än hälften av alla juniors, vilket är tredje året, och en annan utbytesstudent som är yngre än mig blev placerad som en senior. OCh jag vet att deras engelska inte var bättre än min. Så det spelar nog inte så stor roll vad din ålder är, dom placerar dig lite var som helst!
Elin