2013 03 20 19:24

Vet ni hur många gånger jag har skrivit fel med datumen är jag har varit här eller? Väldigt många. För vi skriver dag-månad-år, vilket är väldigt logiskt! Medans dom skriver månad-dag-år och det är jätte förvirrande. Jobbigt läge.
 
Idag hade jag bara softball och ingen musikal träning, vilket förklarar varför jag faktiskt har tid för mig själv ikväll. Imorgon har vi våran första uppvisning med musikalen, och jag tror att det kommer gå helt okej faktiskt. Lite saker som kommer gå bajs, men livet går vidare I guess. 
 
Idag när jag kom hem väntade ett paket på mig från min käsa moster + familj. Ååååh så glad jag blev! Så nu sitter jag och bläddrar igenom vecko revyn och äter gott och blandat. TACK!!
 
Idag fick jag även kakor från min kompis Katelyn's mamma. När vi åkte hem till henne för lunch sa hon "Hey, my mom made you some of the cookies you love!" Så då fick jag några av de bästa kakorna jag någonsin har smakat med mig hem. Har redan ätit fyra stycken idag mellan lite lektioner och träning. White chocholate chip cookies. 
 
#1 / / M:

hoppas du bakar de där smarrisarna åt oss när du kommer hem!