MUSIKAL

 
Detta är praktiskt taget vad jag har gjorrt hela helgen. håller ni ut ett tsg till så lägger jag ut bilder. Måste packa tills imorgon också. Då drar jag till Vegas!!

2013 03 20 19:24

Vet ni hur många gånger jag har skrivit fel med datumen är jag har varit här eller? Väldigt många. För vi skriver dag-månad-år, vilket är väldigt logiskt! Medans dom skriver månad-dag-år och det är jätte förvirrande. Jobbigt läge.
 
Idag hade jag bara softball och ingen musikal träning, vilket förklarar varför jag faktiskt har tid för mig själv ikväll. Imorgon har vi våran första uppvisning med musikalen, och jag tror att det kommer gå helt okej faktiskt. Lite saker som kommer gå bajs, men livet går vidare I guess. 
 
Idag när jag kom hem väntade ett paket på mig från min käsa moster + familj. Ååååh så glad jag blev! Så nu sitter jag och bläddrar igenom vecko revyn och äter gott och blandat. TACK!!
 
Idag fick jag även kakor från min kompis Katelyn's mamma. När vi åkte hem till henne för lunch sa hon "Hey, my mom made you some of the cookies you love!" Så då fick jag några av de bästa kakorna jag någonsin har smakat med mig hem. Har redan ätit fyra stycken idag mellan lite lektioner och träning. White chocholate chip cookies. 
 

VALTER

Hejsan,
Söndag idag igen. Best day of the week. Totally. Faaaaaaast.. Eller faktiskt så är det en väldigt skön dag. Har så mycket för mig om dagarna i veckan. Igår somnade jag klockan sju för jag var så trött, ville helrt seriöst sjuta huvudet av folk på musikall träningen igår, haha. 
Men nu i veckan kommer det inte bli lugnare precis. Måndag och tisdag har jag musikal träning, och på torsdag, fredag, lördag och söndag har vi uppvisningar med musikalen. Jag har även min första softball game på tisda och på lördag har jag en turnering. Kan dock inte riktigt reglerna än, så jag får se hur detta går. 
Och vet ni vad jag gör på måndag?? ÅKER TILL VEGAS!! Jag flyger dit, möter upp hela Kallur familjen och spenderar en vecka där, för att sen åka vidare till Los Angeles och hänga där i en vecka. Så två veckor borta från skolan för att häga med min familj i värmen skadar inte, ska bli asgrymt! 
 
Idag ska jag skypa lite mer med Julia tror jag, skypade lite med henne tidigare också. Och så kanske jag städar mitt rum. Eller så sover jag bara. Funkar bra det med. 
 
Musikalen igår, och just nu. 
 
 
 Och Valter, KLICKA HÄR för att se mitt "svar" på dina fina brev. Puss!!
Men detta är endast för valter. Vilket betyder Endast Valter.