HAALLOOUUU

Hej tjollahopp!
 
Idag har jag varit i skolan. Surprise!! När jag kom hem fanns det ett paket där till mig. Och först måste jag bara säga att hela den veckan har jag varit superduper nära på att gråta. Kunde typ ha börjar storböla om jag såg en död myra eller nåt. Så jag fick lite tårar i ögonen för att jag tyckte att någon var jätte snäll som skickade ett paket till lilla mig.
 
Iallafall så öppnade jag paketet och så fort jag såg vad som var där i började jag storböla. Haha. Det var en spikmatta och två brev. Jag vet egentligen inte varför jag började gråta, men jag kände lite såhär "What the heck? Let´s cry!" Så där stog jag och kramade en spikmatta med tårar rinnande ner mina kinder. Och jag blev väldigt glad för breven också! Tack så jätte mycket familjen och farfar & Ingeborg!!! Ska faktiskt använda eran (Farfar och Ingeborg) redan imorgon bitti. Älskar er så mycket!
 
Tänkte bjuda på en bild på mig gråtandes också. Vet inte om det syns, för här hade jag lugnat ner mig lite! Hehehahaihioho. 
 
Nu ska jag hoppa i säng, för mitt alarm står på 01:00 för jag ska upp och skypa med mor. Det är ju morgon för henne då. Najs för mig. 
 
Tjillevippen!
 

MIN HELG

Min helg har varit super bra! I torrdags kväll överraskade mina vpäron, päron hemma och Tilda mig med... *trumvirvel*.. Tilda!
 
Hon hälsade på mig hela helgen och åkte hem idag vid lunchtid. Det har varit underbart att ha henne här. 
I fredags gick jag inte till skolan, jag hängde med min kära syster Tilda. Och senare på kvällen kom lite mer släkt hit så åt vi tacos, tårta och spelade spel. För det var min födelsedag! Tjiiho.
 
I lördags gick vi upp tidigt för att sätta oss i bilen och åka till Saint Louis. Det är en ganska stor  stad med en byggnad som ett uppochner vänt U. Högst uppe finns det fönster och där var vi! Sen åt vi mat på ett ställe med säkert världens största portioner, no joke. Efter det åkte vi till en galleria för att shoppa, men jag köpte ingenting. 
 
På söndagen dock, då schoppade jag lite. Vi åkte till kyrkan på morgonen, åt lurre här hemma och åkte sen till Terra Haute för att shoppa. Jag köpte lite shorts, en sportbh pch en väska. Väl behövligt! 
 
Och idag vaknade vi, packade och sa adjö. Sen åkte jag till skolan, tränade efter och sitter nu här och kollar på film med min vfamilj. Men har kollat på några The Big Bang Theory avsnitt också. Började kolla på det för en vecka sen, förra måndagen alltså. Och är nu på slutet av tredje säsongen. Najs.
 
Nu får ni massa bilder från min helg, puss!
 

ÅH CHARLOTTA, DU ÄR MIN GUDINNA

 
Titta vad som kom på posten idag! Jag har inte öppnat det, men det står på en lapp vad som är i det. Och jag tackar gud för denna! Eller jag tackar väl mest Charlotta, eftersom att det var hon som skickade det, men gud hade säkert något med det att göra. Jag ska öppna det imorgon på min födelsedag!
I detta paket finns det saker jag har velat ha väldigt mycket idag och den här veckan när jag har varit sjuk. OCh nu får jag det. Tack världens bästa du!!