FETTISDAGEN

Hej tjollahopp!
 
Ont om bloggning, jag vet. När jag tillochmed börjar få klagokommentarer känner jag att jag borde göra något åt saken! Let´s take it from the top.
 

I helgen gjorde jag inte så värst mycket. I fredags stannade jag hemma och skypade med världens bästa kusin fram tills då jag skulle iväg och jobba på en pannkaks middag på skolan för softball. Sen när jag kom hem kollade jag på några avsnitt av The Big Bang Theory och sov. Det var en bra kväll.
I lördags hade jag musikal övning hela dagen, vilket var lite segt, och när jag kom hem var jag rejält trött, så då kollade jag på änu med TBBT och faktiskt båda Grease filmerna. 
I söndags åkte jag till kyrkan, men inte hem efter det. Jag följde med min kompis Bailey och hennes fmailj till en större stad cirkus 1½ timme bort för att spelalasertag! Det var askalas. Jag hade med mig kameran och skylle ta kort, men minneskortet var kvar i datorn. 
 
I går hade jag softball träning och musikal träning, sen sov jag. Intressant. 
Och idag är det ju fakiskt fettisdagen, och jag kände att jag behövde äta semlor, så vad gör inte lilla Elin då? Jo, duktig som jag är gjorde jag käxa inna musikalträningen ikväll och när jag kom hem bakade jag semlor. "Najs!!" Tänker ni då, men inte så jätte najs blev det. Undrar lite om det var något fel med receptet eller om ag bara är en usel kock. Skulle tro på den andra alternativet.
 
Hade en trevlig konversation med Anders idag som gjorde min dag typ femtio gånger bättre också, väldigt roande. Dock kan min lack av energi ha varit en bistående effekt till det också.
 
Anyways, here is my wondelful semlor. 
 
#1 / / Den bästa kusinen:

Ditt skrivande börjar likna tiden då jag bloggade, felstavning och dålig uppdatering, haha!

#2 / / Anders:

Hörru.. det är nästan omöjligt att få bakelser att smaka likadant därborta. Alla ingredienser är annorlunda. Så jag tror på första alternativet!

Ha en grym dag!