3 VECKOR

..utan bloggning nu. Jag ursäktar. Men två veckor spenderade jag i Las Vegas och Los angeles med min kära familj. Det har varit två underbara veckor! Vi har shoppat, bara strosat runt och i varit på olika typiska turistgrejer. Universal studios, Paramount Studios och Disney World! 
Den här vekan har jag inte haft orken att sätta mig och blogga, har försökt komma ikapp med sovandet. I tordags stannade jag faktiskt hemma från skolan för en huvudvärk som jag tror jag fick av sömnbrist, så då sov jag bokstavligt talat hela dagen lång!
 
Jag fick en fråga från Julia om hur matchen som jag spelade för cirka tre veckor sen gick, och vi förlorade. Men det var kul! Igår hade jag också match, men vi spelade bara två innings. Vanligtvis är en match sju innings eller mer. Varsity (Typ bara dom mäldrei laget, dom som är bäst) Spelade en hel match, och dom har spela mpnga gpnger i veckan. Men Junior Varsity spelade bara lite, för det var så fasligt kallt!
 
Iaf så är jag ensam hemma i helgen. Min värdfamilj har dragit till Iowa över helgen, men jag valde att stanna hemma och hänga med mina vänner då det känns som om vi inte har spenderat kvalité tid men varasndra på typ två månader. Haha. Men just nu sitter domoch gör ett stort prov som llagör under sitt junior år i high school. OCh jag sitter i min säng och ska kolla på Jurassic Park. I´m totally fine with that. 
 
Så nu lägger jag först upp bilder från musikalen, sen från min resa. 
 
P.S Jag är med på varje bild, så ni får leta lite för att hitta mig. Hehehahaihhoh
 
 


#1 / / andersiito:

var det bara jag eller spelade du typ klarinett på en av bilderna? :)