SÖNDAG

 
Hejsan!
Måste väl börja med att tacka! Och sen; Ja! Jag tycker at det är otroligt kul och är väldigt glad att jag gör detta. Visst så har jag några dagar som är riktigt dåliga då jag har hemlängtan, men det är värt det. Så om du eller någon nnan funderar på att åka, gör det!!
 


Så, idag är det söndag. Jag vet inte riktigt om vi åker till kyrkan eller inte, med tanke på masa sjuklingar här. Men jag ska iaf plugga och städa  mitt rum idag. Det måste jag göra! Hur sjuk jag än är.
Vi hörs senare idag, för söndagar är min dator dag.

MEDICIN

 
Hej! Tre av fyra i våran familj är sjuka just nu. Jag har varit sjuk sen förra lördagen, så en vecka nu. Men jag har varit i skolan varje dag ändå, stark som jag är!
Så jag åkte aldrig på bandtävlingen vi hade idag, har bara varit hemma och sovit och tagit det lugnt. Nu tog vi alla tre precis lite medicin som kommer få mig att slocka och sova tills imorgonbitti. Jag har aldrig tagit några sömnhjälpande medel förut, så det här är ascoolt för mig!!
Nu kollar vi på aladdin, men jag ska gå och lägga mig och kolla på det nya How I Met Your Mother avsnittet innan jag lägger mig. 
 
Vi hörs imorgon. Puss!

LITE HOMECOMING I BILDER