PROJEKT

Jag at nu klar med annu ett projekt i min graphic design klass, och sjalvklart ska jag visa det for er! Ni fattar nog grejen med det. Men jag fick slut pa fantasi efter cirka hundra ord, och jag har 198 pa den har. Sa jag tog ganska mycket konstiga. Jag korde pa typ YOLO och bike-ride?? Haha. Hon ska satta upp dom har pa vaggen ocksa. Sa det blir ju najs. Jag kande bara for att gora en fisk. Tyckte det stamde sa bra overens md mig liksom.
 

BUNGEE JUMP

Hej!
Jag tankte nu beratta om den roligaste saken jag gjorde i lordags pa six flags. Dom kallade det Bungee Jumping men det ar inte det har jag tanker pa nar nagon sager det. Men underbart kul var det! Vi var tre parsoner, jag och tva fran italien. Dom spande fast oss tillsammans, hissade upp oss bamba hogt upp och sen skulle vi dra i ett rep och vi slappted rakt ner. Sen hangde vi i ett elastiskt band och gungade fram och tillbaka lite upp och ner och bak och fram. Det var aaasgrymt!! Vi har film nar vi gor det men den tjejen har inte lagt upp det pa facebook an tror jag. Men nar hon gor det ska jag lanka det till er!
 
Jag slanger in en bild pa nagra andra som gor samma sak.
 
 

ONE TREE HILL

Hej där!
 
Ni har fårr en hel massa snö hemma har jag sett. Kul för er!! Själv har jag fortfarande runt tolv grader, vilket inte är mycket att skryta om heller. 
 
Jag kom precis hem från körövningen. Vi har konsert torsdag och fredag så vi tränar massvis! Imorgon ska jag nog åka runt till lite folk och prova balklänningar som jag kan ha på mig. Annars tar jag bara min svarta, vi får se. Men idag var trick or treat dagen, och jag kunde inte gå för at vi hade träning med kören. Men har jag inte världens sötaste vmormor eller? Jag fick en stor påse fullproppad med godis av henne. Lite halloweenigt sådär. Asgrymt!!
 
Jag sitter nu i sängen, smaskar på massa godis och kollar på one tree hill, är en nykomling till denna serie och älskar den. Är i slutat av första säsongen. Wei!
 
Hörs imorgon.
 
Lägg märke till dalahästarna uppe bredvid mitt huvud.