Q/A OCH NY DESIGN

Hej hopp!
 
Jag fick en fråga av min kära kusin Julia. Och jo självklart ska jag berätta vad jag fick i julklapp, men jag glömde att göra det innan jag åkte hemifrån, och jag tänkte att det kanske är lite roligare med bilder på alla presenter än om jag bara berättar. Så när jag kommer hem, vilket är den sjunde Januari, kan jag göra det. Eller då kommer jag nog blogga om Chicago, men någon gång den kommande veckan. Jag kommer göra det, då jag vill kunna komma ihår vad jag fick det här året också.
 
Sen sitter jag här och funderar. Tror jag ska lägga upp min nya design med den tillfälliga headern som jag antagligen lägger in en ny någon gång nästa vecka om planerna går som jag vill. Jag vet dock inte om jag vill använda den här eller om jag helt enkely ska byta till en jätte enkel med ingen bild på mig som header utan bara mitt namn. Hjälp mig, snella! Jag lägger in den nya designen (Kan ni inte se, tryck f5) så får ni kommentera och hjälpa mig. Sneella!
 

ÅRSRESUMÉ

Ja ni, ser ut som om de flesta gör en årsresumé av 2012 nu så då tänkte jag göra en jag med. 
 
Mitt år började nere på torget i kylan som fortsatte hen till Hannas hus. Totten och Svante satt och grät, Hanna och Lina höll nog dom sällskap och jag och Anton sjöng blues och dansade med Hannas päron och deras vänner. Ganska kul tycker jag att den kvällen var. 
I Januari hade jag ganska nyss bestämt mig för att jag skulle till USA ett år och jag blev påmind idag att jag berättade det för många av mina vänner på torget på tolvslaget sista december. 
 
 
Januari, Februari, Mars, April och Maj var ganska lika. Mycket plugg och förberedelser för USA resan. Hängde mycket med The S.O.T.B (Jag, Charlotta, Lise och Hanna) och med Wildflowers (Jag, Julia, Clara och Johanna). Haha åh fy vad fjantigt det låter med namn på våra gäng, men dom är grymma, så jag bryr mig inte riktigt. Många otroligt roliga fester, utekvällar, misslyckade utekvällar och bara hänga hemma kvällar. Dagar också, jag har inte bara vänner på kvällarna. Har tillochmed ett till gängnamn som jag hängde med. Super awesome dudes. Många trevliga kvällar hemma hos Anton och Arvid med det gänget!
 
 
När juni kom så var jag otroligt glad över att sommaren var här och bara någon vecka kvar till Peace and Love som vi hade pratat om sen Peace and Love året innan. Julia, Clara och Johanna hade sin bal och sen slutade skolanför sommaren, eller för mig så slutade den svenska skolan tills augusti 2013. Vi hade midsommar, lite bad och sol och peace and love. Bästa. Veckan. På. Hela. Året.
 

Efter peace and love var det juli och jag drog till Åre med släkten och hade det bra. Vandrade och gjorde massa utomhus aktiviteter och träffade på snö mitt i sommaren. Efter att vi kom hem tog det inte lång tid innan våra vänner från New Jersey kom till Falun och då spenderade jag mycket tid med dom.
 
 
Och helt plötsligt var sommaren över och jag skulle ta farväl till alla för att åka iväg till Amerika och starta ett nytt liv. Going away partaj och avsked på arlanda. Det var jobbigt, men jag vet att jag kommer se dom snart igen och det var ju bara egentligen ett "Vi ses".
 
 
Sen har vi min tid här i Amerika. De första månaden var nog den värsta i hela mitt liv. Har nog aldrig gråtit så mycket. Men efter det så blev det bra, nu har jag det jätte bra och jag orkar inte skriva så beskrivande. Vill ni se så har jag ett helt blogg arkiv. 
 
2013 hoppas jag blir ett bra år, och det tvivlar jag inte på. Ska spendera halva här i USA och halva hemma. Ska ju börja i en helt ny klass också, och vi ska byta skola, hela programmet. OCh så börjar ju softbollen också. Kommer då kanske dö, men jag ska försöka iallafall. Så det blir mycket nytt och roligt!

RESDAG

Igår lämnade vi vårat hus i Illinois och reste i cirkus sex timmar i en bil till Iowa till min vmamas föräldrar. Men vi stannade på en kinesisk resturang och gissa vad? Dom hade sushi!!! Jag har letat efter ett sushi ställe sen jag kom hit i agusti! Så lycklig blev jag. När vi kom hit öppnade vi lite paket och spelade sällskapsspel.
 
Jag tänkte blogga igår kväll men jag kunde inte ansluta till deras wifi och dom har ett stort uppstoppat djur rakt ovanför mitt huvud när jag ligger i sängen. Så jag vände på kudden och sover nu å den stirrar på mig. Nu kanske ni tänker "Ehm, okej och vad har det med att göra att hon inte bloggade?" Jo, han (som har jag döpt till Frank.) har liksom en blick som inte är så trevligt och jag känner mig inte bekväm med att han stirrar på mig så som han gör. Fy Frank. Så jag släckte ljuset och kollade på film istället. Hah.
 
Nu haar jag precis ätit lurre och imorse var vi i kyrkan. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Min vpappa vill att vi ska åka och träna på typ ett gym. Men jag väntar och kommer istället att svimma på måndag då conditioning för softbollen börjar. Och det kommer bli ett living hell har jag hört.