Mot tjockis och svettis.

Nu ni, måste jag och Hanna skynda oss ner på mitt sista träninspass i hela mitt liv som fjorton åring.
Vi hörs ikväll goingar!!

Vänner.

Okej, detta kommer bli så himla jobbigt, så jag skriver så lite som möjligt på alla nu.
Baaajs vad det var svårt att komma på något.. Okej, don´t blame me for my fantasi. You all rock!!
Julia Hansson är världens bästa kusin och kompis, jag har känt den tjejen se jag föddes (okej, där ljög jag.. för då fanns inte hon) och vi har varit sjukt tighta i hela våra liv. Well.. Jag har 1500 minnen med henne och roligare får man leta efter!

Hanna Vissgården är helt enkelt bäst. Haha, hatade henne mest av allt i typ fyran men nu är hon en av mina närmaste! Alltid pepp och pratar med allt och alla, skäms inte för mycket och är über go! Jag älskar henes stil, hus och hund också.. Det är ju ett stort plus! Nejdå.. Men du rockar fett.


Matilda Lindqvist är nog den finaste personen i Falun. Sjukt snäll och omtänksam tjej som nästan alltid är sprallig och glad! Askul och man har alltid roligt när man är med henne. Men blir lixom automatiskt glad i hennes närhet. Älskar tjejen helt enkelt!

Lina Leanderson.. Finaste sångrösten på hela Gruvrisskolan och ett temprament jag knappt förstår mig på.. haha. Men typ världens snällaste som tänker på allt och allt framför sig själv och apkul är hon med! Det blir nog ganska så tufft för den person som någon dag ska försöka att inte gilla henne, helt omöjligt!

Lisa Svedman är antagligen den person som jag skrattar mest med nu för tiden. En roligare tjej kan man nog inte hitta och världens snällaste till råga på det! Jag tror jag alldrig har sett henne vara något annat än glad och på topp. And you know what? She has a voice of an angel!

Parisa Meidanipour är en helt crazy tjej. I hennes närvaro kan nog ingen undgå att skratta! Hon är bara allmänt kul även fast hon bara gör ingenting! Men världens snällaste och gladaste å. Sjukt söt är hon också och helt great.

Linnéa Norman är nog världens roligaste. Gud vad man skrattar åt henne och det är så nedrans kul att retas med henne vilket vi andra gör ständigt. Linnéa är nog som våran mamma också, hon tar alltid hand om oss, kollar så vi har allt när vi ska någonstans och stressar som bara den till bussen för att vi absolut inte får missa den! Haha, love you my wife.

Charlotta "Totten" Söderlund anser nog jag som min allra bästa vän tror jag. Vi håller kontakten toppenbra även fast vi går på olika skolor och inte träffas 24/7 och även fast vi har tråkigt så har vi lixom hellre tråkigt tillsammans än ensamma? Well dude, you rock!
Lise Rückert. Sist men inte mins kommer lilla Lise, rolig så man ramlar omkull och vågar verkligen bjuda på sig själv! Sälen men den här tjejen och totten är så sjukt kul så jag aldrig slutar skratta och typ kissar på mig!
Here min gud vad jag lägntar tills sportlovet!! Love ya!

Bloggar jag läser.

Först och främst så läser jag ju alla mina vänners bloggar: Matilda, Totten, Tilda, Lisa, Hanna, Sofia, Julia, Julia och Parisas.
Sen läser jag också Charlies och Lisas.