in da school

Hejhopp
nu sitter jag än igen i skolan, det är typ bara här jag bloggar, men jag måste ju plugga så fruktansvärt mycket hemma nu! Fast jag skulle ju kunna minska det genom att jobba nu istället. Men det orkar jag inte.. jag har precis haft prov, det gick helt okej. Jag tror att jag får G, inget högre än så ska man förvänta sig, iaf inte om man heter elin kallur och har maria som lärare.. efter skolan så drar jag hem tror jag, om inte jag åker direkt till momor och färgar mitt hår, men det ser ut som om mamma får göra det.
Ikväll är det ju fotokurs igen och..
nuuuuuuu kommer maria tror jag!
Vi hös efter skolan ;*

bilderrrrr

tjenixen, jag kom hem för ett tag sen och blablabla.......... senare åker jag iaf till totten för att plugga och kolla på idol, men här kommer bilder från i helgen!

btw, mobba mig inte för att jag ser så himla blek ut!
sista dagen så gick vi en höghöjdsbana som var 15 meter högt upp på den högsta stationen, på den här bilden så har jag precis gjort samma sak som mamma gör på bilden, alltså slängt sig ut i lugten femton meter över marken för att landa i ett när och komma ner, läääääskigt men ASKUL!

bajssssss

Heeeeeeeeej hela glada världen!
Jag sitter nu i datasalen i skolan och jobbar SO och typ dör, jag har så himla mycket träningsverk överallt i hela kroppen efter den här helgen. Jag har tillochmed träningsverk i halsen! Jag visste inte ens att man kunde ha det, för jag får så j*vla ont i halsen när jag ska lyfta mitt huvud från kudden.
Men nu måste jag jobba för att få G i so, för jag ligger typ sist i klassen käns det som!
Hejsvejs ;*