HOLA

jag tycker faktiskt att jag har varit ganska duktig med bloggningen idag, tredje inlägget idag och dagen är fortfarande inte slut än!
men vet ni vad jag kom på? att jag vill till gröna lund så mycket så jag dör typ! jag skulle kunna åka dit klockan sju imorgon om det fanns någon som skulle vilja åka med mig! men jag får väl ta det lite senare..
jaja, men nu ska jag typ gå ner och dricka lite av min älskade mjölk sen tror jag att jag, tilda och mamma sätter på en film och myser.
ha det toppen sålänge!

21.02

holaa
nu är jag hemma och jag har varit det sen typ halv sex. jag har äntligen hittat min kamera nu, så jag tänkt ge er bilder på tre av de 100 grejerna som jag har köpt de senaste veckorna.
ett tutthållare från hm
en ljusrosa långärmad tröja från gina
en blår kloj från jc som jag ska ha på farfars bröllop i sommar iaf
och här är då vackra jag just nu :D

15.47

hallojsan,
nu är jag hemma hos julia och båda är typ döda och vi har inte gjort ett piss idag, seriöst. vi har bara ätit och kollat på film.. men jaja, jag ska tog ta mig hem snart på något vis för jag känner att jag måste vakna till liv idag.
filmen igår var iaf aaaaaaaaaaaaaaaawsome! typ seriöst grym!
när jag kommer hem så ska jag ta kort på massa saker som jag har shoppat de senaste veckorna, jag har väl ändå onget bättre för mig lixom.
men nu så ska jag.. hmm, typ kolla bussar
bajsbajs