18.07

hejhej, igår var vi kvar hos dom andra till kanske tolv eller senare, det var iaf super roligt!
som hade hyrt sumobrottnings dräkter som vi höll på med hela kvällen och det vart en tunering också, jag vann första matchen som var mot carla, men sen förlorade jag morfar. jaja, skulle inte tro att ni brydde er men det var iaf erik som vann!
nu har jag nästan packat klart allt, det är bara luftmadrass, tandborste och lite världsliga saker kvar!
men nu så tror jag att erik, peter, julie, lafa och emma kommer, så jag ska gå ner och vara lite social
bajsbajs
såhär kände jag mig typ igår!

jag bakar, snart kommer folk från USA

j*vlar, långt inlägg!

tjenatjena, i förrgår så var min familj, julias familj, mormor och morfar och massa andra från USA och våra typ kompisar och paddlade i borlänga och det var sjukt kul, jag och julia åkte själva i en kanot och när vi bara hade en kurva kvar tills vi skulle åka hem så gissa vad? jo tilda och anton åkte rakt över våran kanot så hela kanoten välte i en smal å med sjö gräs i hela och vi hade typ allas packning, hehe..
och igår så var alla vi som paddlade på alborgen och det var topppen kul! jag var i lag med Tom och Julie. och vi vann såklart! hela 12 stycken stämplar hade vi samlat ihop vid dagens slut! efter det så åkte vi till ikea och åt och sen gick vi runt i valbo. julia hängde med mig hem och sov hos mig!
idag så har jag och julia sorterat (eller som julia säger, schorterat ) alla mina lådor och kartoger på mitt rum och mublerat om, riktigt mycsigt blev det, fast jag har inte bestämt om jag ska ha så här eller om jag ska ha som jag hade förut, men jaja..
nu så blåser julia håret för hon kom precis från duschen och jag håller på att packa för jag åker ju till gotland i övermorgon med fritidsgården, jag åkte ju på en resa förra året med dom också, fast då åkte vi till strömstad, det var aaaaawsome!
ikväll så ska vi iaf på party hos dom från USA för dom åker hem på söndag, så vi ska typ fira... jag har ingen aning, men kul ska det bli
ciaoo
strömstad, förra året